Tiimimme on teidänkin lähellänne

Pääsimme toteuttamaan Vesterinen Yhtyeineen -orkesterin uuden levyn julkaisujuhlien livestreamia. Helsingin Valovalle rakentuneeseen livestream studioon toimitimme jäähallikiertueen kokoluokkaan suunnitellut valo- ja äänitekniikan ja teknikot.

Rakentamamme tekniikka sisälsi yli 100 liikkuvaa valolaitetta ja massiiviset rakenteet. Tekniikka ja blackbox-molttonointi kasattiin studioon 10 hengen työryhmällä noin kuudessa tunnissa ja purettiin 3 tunnissa.

Esituotannon vaiheet keikkaa varten toteutettiin Torniossa, ja kumipyörät kuljettivat kaluston Helsinkiin paikallisten kollegoidemme käytettäviksi. Eventworksin noudattamat standardit mahdollistavat teknikoiden helpon työskentelyn tapahtumapaikalla.

Esituotannon tekeminen Torniossa on myös tilaajalle kustannustehokasta. Pohjoisen edullisemmat elintasokustannukset mahdollistavat kokonaisuudessaan kilpailukykyisen tuotantovaiheen. Pääkaupunkiseudulla asuntojen neliöhinnat liikkuvat noin 4700 eurossa, kun taas Torniossa vastaava kustannus on 1600 euron paikkeilla.

Torniossa tuotetun esityön jälkeen kalusto kuljetetaan kuljetuskustannuksella tapahtumapaikalle, jossa paikallinen tiimimme hoitaa tekniikan pystytyksen ja käyttämisen. Laajan henkilökuntaverkostomme avulla olemme mahdollistaneet ympäri Suomea sijoitetut paikalliset teknikkotiimit.

Paikalliset teknikkotiimit myös kesätoteutusten tukena

Laskemme toteutustemme kustannuksia muun muassa matkustuspäiviä vähentämällä. Kesää varten olemme koonneet paikallisia tiimejä, jotka vastaavat pääsääntöisesti alueidensa festivaali- ja tapahtumatoteutuksista. Tätä vuotta varten olemme rakentaneet tiimit muun muassa Helsinkiin, Keski-Suomeen ja Ouluun. Myös Lapin tapahtumista vastaa oma paikallinen tiimi.

Katso video Vesterinen yhtyeineen -livestreamin rakennuspäivästä alta.

OTA YHTEYTTÄ

Myynti

Kim Janné

+ 358 40 187 4662
kim@eventworks.fi

Yrittäjä

Markku Köngäs

+358 400 688 517
markku@eventworks.fi