Oppiminen ei lopu koskaan – ei edes poikkeustilanteessa

Vaikka tekniikan toimituksia ei tällä hetkellä aktiivisesti päästä tekemäänkään, alallemme opiskelee jatkuvasti uusia lupaavia tekijöitä. Kevään aikana Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä Jedusta saimme harjoitteluun Ollin ja Jonin. Nivalainen parivaljakko saapui viikottain Tornioon oppimaan uutta.

Harjoittelijat pääsivät äänityöhön painottuvan harjoittelun aikana tutustumaan mm. d&b audiotechnikin järjestelmiin, ja suunnittelemaan tarvittavia kokoonpanoja. Äänityön lisäksi varastolla harjoiteltiin esimerkiksi screenipintojen parissa työskentelyä.

Moninainen työ Eventworksillä on henkilökunnallamme ominaista. Koemme monialaisen osaamisen kehittämisen niin työntekijän, kuin myös yrityksen voimavarana. Meillä teknikot hallitsevat useita eri tontteja, jotta voimme tehdä ratkaisuja ammattitaitoisesti, mutta myös kustannustehokkaasti.

Olli ja Joni olivat tyytyväisiä saamaansa oppiin ja mahdollisuuteen päästä työharjoitteluun Tornioon. Etenkin näyttöä valmistavan harjoittelun ohjaaminen sai tulevilta tekijöiltä kiitosta. Heistäkin tulee pian tapahtumatekniikan työntekijöitä ja vuosien työkokemuksen jälkeen todellisia alan ammattilaisia.

OTA YHTEYTTÄ

Myynti

Kim Janné

+ 358 40 187 4662
kim@eventworks.fi

Yrittäjä

Markku Köngäs

+358 400 688 517
markku@eventworks.fi