Näyttävät screenit valaisevat ja kertovat tietoa

Viime viikonloppuna Eventworksin screenipintaa oli keikalla ennätyksellisen paljon. Kun tavaraa on hyllyssä, on sitä syytä käyttää ja huoltaa – lisäksi kehiteltiin uusia tapoja hyödyntää screenpintaa ripustuksessa.

Rajalla -kauppakeskuksessa vietettiin Rajafäst -kampanjaa, jonka kunniaksi kauppakeskuksen katosta ripustettiin huomiota herättävä kaksipuoleinen screenpinta. Ripustus tarvitsi ainoastaan sähkön, sillä sisältö näyttöön ajettiin etäohjauksella.

Kauppakeskukseen toteutettiin Mainostoimisto Puiston suunnittelema Rajaruutu, jonka avulla asiakkaat pystyivät ottamaan yhteyden Ruotsiin. Ruutujen välille rakennettiin reaaliaikaiset kuva- ja ääniyhteydet.

Rajaruudun näkymä Rajalla -kauppakeskuksessa

Ratkaisujen etsiminen Rajaruudun toteuttamiseen sai henkilökunnastamme esiin saman poltteen, mitä koetaan kiertueita ja tapahtumia tehdessä. Teknikkomme pääsivät kehittelemään uusia tapoja toteuttaa asiakkaan visiota. Ja niin rakennettiin Rajaruutu.

Rajaruudun näkymä Haaparannan torilta

Kauppakeskuksen pintojen lisäksi pidemmässä sijoituksessa meillä on neljä Eventmedian näyttötaulua, joita hyödynnetään kesätapahtumien mainostamiseen ja lippuinformaation tiedottamiseen, sekä neljä Jättinäyttöä, joille yritykset voivat hankkia mainospintaa omille sisällöilleen.

Kaikki pitkäaikaissijoitetut screenimme:

Vielä riittää tavaraa hyllyssä, ja osaamista sen hyödyntämiseen. Mitä teille tehtäisiin?

Voit tutustua Jättinäytön hyödyntämiseen klikkaamalla tästä.

OTA YHTEYTTÄ

Myynti

Kim Janné

+ 358 40 187 4662
kim@eventworks.fi

Yrittäjä

Markku Köngäs

+358 400 688 517
markku@eventworks.fi