Jäätynyt kauneus Arctic Design Week -muotinäytöksessä

Ihanaa, kun kevät saapuu ja kelit muuttuvat hieman aurinkoisemmiksi ja sää lämpenee. Sunnuntaina siirryttiin kesäaikaan. Ennen poikkeusaikaa olemme toteuttaneet ulkoilmamuotinäytöksiä kesäisessä kelissä muun muassa Kampin kauppakeskuksen pihalla ja Esplanadin puistossa. Katsojat ovat saaneet viihtyä puistoissa ja terasseilla ihaillen muotia. Tänä vuonna pääsimme ottamaan kesäajan vastaan työn merkeissä, ja pääsimme toteuttamaan ulkona Arctic Design Week päätöstapahtumaa Arctic Snow hotellilla.

Catwalk mallinnettiin jo alkuvaiheessa jouhevaa ohjelmasuunnittelua varten. Voit nähdä mallinnuksen videolta alla.

Lumi- ja jääveistokset loivat taiteellisen ympäristön rakentaa virtuaalitapahtuman upea catwalk. Pääsimme toteuttamaan teknisiä ratkaisuja valaistuksen, äänen ja kuvan osalta talvisessa ympäristössä. Tilaisuuden keskiössä rakentamamme valkoiseksi pinnoitettu catwalk. Valaisemamme upeat asiakkaan toimesta toteutetut lumi- ja jääelementit toivat lähetykseen omaa talven maagista tunnelmaa.

Kiitos Arctic Festival & Fashion Show, että saimme olla mukana rakenteiden, valon, äänen ja kuvan teknisenä toteuttajana.

Voit katsoa tallenteen tilaisuudesta alta. Ohjelma alkaa ajassa 21:25.

OTA YHTEYTTÄ

Myynti

Kim Janné

+ 358 40 187 4662
kim@eventworks.fi

Yrittäjä

Markku Köngäs

+358 400 688 517
markku@eventworks.fi