Ilo Irti -kesäkonseptimme starttaavat ja tarjoavat yli 30 keikkaa kesässä!

Viime kesänä Eventworksin suunnittelema ja lanseeraama Ilo Irti -kesäterassi rakentuu jälleen, mutta nyt laajentuneena kahteen kaupunkiin. Kesäterassit avautuvat Kemissä ja Torniossa. Tälle kesälle kesäterasseille on jo buukattu yhteensä 35 eri esiintyjää ja yhtyettä.

Viime vuonna Tornion livemusiikkikulttuuria kohentamaan suunniteltiin Ilo Irti -kesäterassikonsepti, jossa asiakkaille tarjotaan edullisesti tunnettujen kotimaisten artistien keikkoja. Jokainen keikkailta alkaa jo 19:00, joka mahdollistaa asiakkaalle arkirutiinin säilyttämisen keikalla käynnistä huolimatta.

Koko kesän kestävien kiinteiden lava-, ääni-, valo- ja kuva-asennusten vuoksi kesäterassiohjelmaa on mahdollista kasvattaa kesän edetessä. Ensimmäinen tämän vuoden lisäkiinnitys oli Euroviisuissa Suomea menestyksekkäästi edustaneen Blind Channel -yhtyeen keikka Kemiin 9.7. Pikadiilien teko ohiajavien artistien kanssa on mahdollista, sillä myös henkilökunta valmiudessa paikkakunnilla nopealla aikataululla.

Ilo Irti -konsepti rakennettiin poikkeusaikana, ja terassilla onkin otettu huomioon poikkeusolosuhteet. Viime vuonna terassilla vieraili reilussa kuukaudessa yli 8 000 asiakasta, eikä terassilta havaittu yhtään tartuntaa tai altistumista. Kiitos hyvien turvaohjeiden, hygieniaosaamisen ja ammattitaitoisen henkilökunnan.

Kesäterassit vuotta 2021 on jo rakennettu ja ensimmäiset artistit astuvat lavalle perjantaina 11.6. Terasseilla juhlitaan koko kesä Kemissä Ruutinrannan puistossa ja Torniossa Aineen taidemuseon puistossa.

Kuvat: Rami Ranta / Eventworks

OTA YHTEYTTÄ

Myynti

Kim Janné

+ 358 40 187 4662
kim@eventworks.fi

Yrittäjä

Markku Köngäs

+358 400 688 517
markku@eventworks.fi